מכונת שווארמה תוצרת קיטשן-ליין


היסטוריה

 

הטורקים טוענים כי מוצאה של השווארמה הוא מן המטבח הטורקי, שם היא נקראת "דונר" (Döner) ואילו היוונים טוענים כי הם אלו שהמציאו את השווארמה וביוון היא נקראת "גירוס" (Gyros), הפרוש של דונר וגירוס מעידים על סיבוב.  גם השם שווארמה מקורו בשפה הטורקית, והוא הצורה הערבית של המילה (צ'ווירמה -מסתובב).

כיום משתמשים בטורקיה במילה שווארמה  עבור חיה שלמה משופדת מעל אש.
את השווארמה ניתן למצוא בכל רחבי המזרח התיכון ולמעשה, בכל העולם במקומות בהם יש מהגרים מן המזרח התיכון. בדומה לפלאפל, נקלטה השווארמה במטבח הישראלי העממי, והיא נחשבת למאכל ישראלי פופולארי המועדף על ידי הישראלים.

מילון

 

שווארמה - מאכל בשרי מזרח-תיכוני. השווארמה מורכבת מנתחי בשר כבש (בישראל גם מבשר הודו, עוף, בקר) ונתחי שומן. הנתחים מולבשים על מוט שיפוד מתכת שמסתובב לאט ונצלה ע"י מבערי גז או פחמים, כך שהבשר מתבשל לאט.
כיום ניתן למצוא גם מכשירי שווארמה המופעלים ע"י חשמל.
כאשר נחתכים נתחים מן השווארמה לצורך אכילה, ממשיכים יתר הנתחים להתבשל. השווארמה היא מזון מהיר, ונאכלת לרוב במזללות המיועדות לכך.

 

מכשיר לצליית שווארמה

 

קיטשן-ליין מייצרת את מכשיר השווארמה האיכותי ביותר.

המכשיר בנוי כולו בשלמות מנירוסטה כולל הצדדים וחלקו האחורי. הוא ניחן ברמת גימור גבוהה ביותר, על זאת הקפדנו מאוד בשל העובדה שמכשיר השווארמה עומד לרוב בחזית העסק מוך עיני הלקוח.


יתרונות מכשיר השווארמה של קיטשן-ליין   

 

מערכת הגנה בפני דליפת גז לכל שורת מבערים

כפתורי הפעלה מושקעים ומבודדים מפני החום של המבערים ומוגנים בפני מכות

חיתוך הנירוסטה נעשה ע"י מכונה אוט' מה שמעניק גימור ברמה גבוהה

חזית המכשיר הינה יחידה אחת ללא ריתוכים

כל צנרת הגז עשוייה נחושת

שיפוד השווארמה ניתן להזזה בקלות ע"י ידית בחזית המכשיר

כל שאריות השמן נוזלים ישירות למגירת איסוף שומנים ע"י תבנית שיפוע בפרס, השמן לא נשאר כל היום בצלוחית מתחת לשיפוד השווארמה.

מכשיר השווארמה עובד על גז 50 מיליבר לעומת 100 מיליבר למכשירים אחרים מה שמקנה חיסכון גדול בגז.

לכל מבער ברז שליטה עם כיוון עוצמת האש

אין פתחים בין מבער למבער, כל חזית המכשיר מוגנת בפני חדירת לכלוך לתוך גוף המכשיר

אין אפשרות לחדירת שמן או נוזלים מתחת לציר השיפוד תודות להגנה ותכנון של שוליים גבוהים וצלחת נוספת המונעים זאת.

צלחת איסוף לשווארמה אשר נחתכת בקוטר 40 ס"מ, ניתן לחתוך את השווארמה מבלי להחזיק כף איסוף ולאסוף את כל השווארמה החתוכה בקלות מהצלחת התחתונה.

כל המכשיר עשוי נירוסטה כולל הצדדים וחלקו האחורי של המכשיר.

 לצפייה בסרטון על המכשיר ונתונים טכניים לחץ כאן



  גימור ועיצוב ברמה הגבוהה ביותר      אין פתחים בין המבערים לניקיון קל        ידית הזזת שיפוד השווארמה


       מגירות לאיסוף שמן ולכלוך             טרמוקפל הגנה בנוי לפי התקן                תכנון חכם ועיצוב איכותי 


   כפתורים איכותיים ונוחים לשימוש       כל הכפתורים מושקעים ומוגנים            שיפוד השווארמה נשלף בקלות

 
 
טלפון: 03-913-3030   פקס: 03-913-2323   מייל: info@kitchen-line.com

ציוד למסעדות  צ'יפסר גז   גריל רדיאנטי   בלנדר כותש קרח   ציוד לפיצריה  ציוד לבתי קפה  מכונת שווארמה   מכונות ברד  בלנדר מקצועי   מכונת קרח   שלח לחבר

כל הזכויות שמורות ©